Bánovská nemocnica spustila skúšobnú prevádzku nového CT pracoviska


Foto: Bánovská nemocnica spustila skúšobnú prevádzku nového CT pracoviska Foto: Nemocnica AGEL

Nemocnica AGEL v Bánovciach na Bebravou výrazne postúpi v kvalite poskytovanej starostlivosti. Spustila totiž skúšobnú prevádzku novozriadeného CT pracoviska. Pacienti tak už nebudú musieť kvôli vyšetreniam cestovať do okolitých okresov.

Nové CT pracovisko, ktoré bolo zriadené v priestoroch bývalého archívu na prízemí nemocnice, prinesie pokročilú diagnostickú zobrazovaciu metódu priamo do bánoveckého regiónu. Zároveň tak skráti čakacie doby na CT vyšetrenie a výrazne zjednoduší prístup k vyšetreniam pre imobilných pacientov.

Priestory prešli kompletnou rekonštrukciou a v týchto dňoch dolaďujeme už len posledné detaily, prebieha inštalácia nábytku, interiérové a exteriérové značenie a podobne,“ uviedol námestník riaditeľa pre ekonomiku, technické a prevádzkové činnosti Ing. Vladimír Záborský.

Slávnostné otvorenie pracoviska vedenie nemocnice naplánovalo na približne polovicu júna. Po plnom spustení bude prevádzka vykonávať CT v oblasti hlavy, krku, hrudníka, brucha, malej panvy a ďalšie. Okrem toho budú na pracovisku aplikovať aj liečebné metódy napríklad periradikulárnu terapiu či ozonoterapiu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu