Tragédia v Novom Meste nad Váhom. 3-ročný chlapček vypadol z okna


Foto: Tragédia v Novom Meste nad Váhom.  3-ročný chlapček vypadol z okna Foto: ilustračné foto: Air - Transport Europe, letecká záchranná služba


Z okna bytového domu na Karpatskej ulici v Novom Meste nad Váhom vypadol včera popoludní 3-ročný chlapec. Malého pacienta odvážali do nemocnice leteckí záchranári. Tí pristáli na neďalekom štadióne. Ako uviedla polícia na sociálnej sieti, chlapček vypadol z najvyššieho podlažia 4 poschodovej bytovky. „Jeho matka sa mala v tom čase nachádzať vo vedľajšej izbe,“ doplnila polícia s tým, že chlapček dopadol priamo na chodník pred bytovým domom.

Na miesto boli okamžite privolané záchranné zložky, pričom dieťa bolo letecky prepravené do nemocnice v Bratislave. “Posádka záchranárskeho vrtuľníka pristávala na futbalovom ihrisku v Novom Meste nad Váhom, kde si prevzala do svojej starostlivosti dieťa, ktoré po páde utrpelo poranenia viacerých častí tela. Po ošetrení bolo preložené na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave prevezené do Národného ústavu detských chôrob v Bratislave,” povedala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Podľa našich informácií je dieťa našťastie je mimo ohrozenia života a v stabilizovanom stave. Polícia v Novom Meste nad Váhom začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Okolnosti a príčiny tejto udalosti sú v štádiu vyšetrovania,“ uzavrela polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu