Nová lukratívna štvrť v Púchove Pod Zábrehom II. vyrastie už toto leto. V ponuke zostáva už len pár bytov


Foto: Nová lukratívna štvrť v Púchove Pod Zábrehom II. vyrastie už toto leto. V ponuke zostáva už len pár bytov
Galéria: 7 fotiek

Bývanie v lone prírody a zároveň blízko centra mesta? V Púchove vzniká nová štvrť s príjemným bývaním a novou komunitou. Predstavujeme Vám rezidenčný projekt Pod Zábrehom II., ktorý nadväzuje na už existujúcu zástavbu prvej etapy, kde v súčasnosti býva viac ako sto spokojných rodín.

Rezidenčný projekt prináša do Púchova v troch bytových domoch spolu 129 nových bytov od 1-izbových až po 4-izbové byty, s moderným a funkčným dispozičným riešením. Každý byt disponuje balkónom, terasou či predzáhradkou. Byty budú odovzdávané v prevedení štandard.

Budúci vlastníci majú na výber z niekoľkých dekórov interiérových dverí, laminátových podláh, obkladov, dlažieb a sanity. Vybudovaných je aj dostatok vonkajších a podzemných parkovacích miest. Ku komfortu bývania prispejú i nové prevádzky, medzi ktorými nebude chýbať stomatologická ambulancia a plánovaná je aj pekáreň či kaviareň.

Za projektom stojí rokmi osvedčený developer Reinoo Púchov, a.s., ktorý v Púchove vybudoval a odovzdal už viac ako 150 bytov. Spoločnosť je členom developerskej skupiny Reinoo, a.s., ktorá pôsobí v žilinskom regióne od roku 2011. 

Prinášame Vám rozhovor s Tomášom Surovčákom, projektovým riaditeľom developerskej spoločnosti Reinoo, a.s., ktorý sa aktívne venuje projektu.

V akej fáze výstavby sa projekt Pod Zábrehom II nachádza?

Výstavba bude ukončená v priebehu niekoľkých týždňov. V týchto dňoch prebiehajú posledné dokončovacie práce. Teší nás, že sme každým dňom bližšie k finalizácii. Do výstavby sme vložili maximálne možné úsilie, ktoré sa pevne veríme pretransformuje v neobyčajný zážitok z bývania. Je pred nami posledná a najočakávanejšia etapa projektu na ceste k novému bývaniu – kolaudácia a následné odovzdávanie bytov novým vlastníkom, ktorý budú bývať už toto leto.

Čím je projekt Pod Zábrehom II iný ako ostatné?

Pri výstavbe kladieme dôraz na využitie ekologických riešení. Samozrejmosťou je výsadba novej zelene, inštalácia vsakovacích nádrží ako i zelené vegetačné strechy s izolačnými vrstvami, ktoré podporujú dobrú mikroklímu prostredia a zabraňujú prehrievaniu budov. Budovaním zelených a vegetačných striech vraciame zeleň do mestského prostredia.

Vašou filozofiou je podieľať sa aj na rozvoji okolia, v ktorom staviate. Darí sa vám to napĺňať? 

Jednoznačne áno a sme na to patrične hrdí. Od začiatku bolo naším cieľom vybudovať projekt, ktorý zvýši kvalitu bývania a noví obyvatelia tak nájdu miesto pre krajší život. Okrem realizovanej výstavby sme sa podieľali i na rozvoji mesta. V spolupráci s Mestom Púchov sme úspešne dokončili rekonštrukciu športového areálu Základnej školy Mládežnícka. Veľmi ma teší, že ako zodpovedný developer sme mohli prispieť k tomu, že žiaci môžu športovať v revitalizovanom športovom areáli.

Projekt Pod Zábrehom II. sa stáva ideálnou a lukratívnou voľbou na bývanie, o čom svedčí i úspešný predaj (takmer všetky byty sú už vypredané). V ponuke zostávajú posledné z nich. Využite poslednú šancu a vyberte si na webovej stránke www.podzabrehom.sk.

Viac informácií a fotografií nájdete aj na instagrame alebo facebooku.

Kontakt: +421 911 590 013

Email: bytypuchov@reinoo.com





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok