Oslávte dňa 3. júna 2023 Medzinárodný deň detí v sprievode čarovného programu na Trenčianskom hrade


Foto: Oslávte dňa 3. júna 2023 Medzinárodný deň detí v sprievode čarovného programu na Trenčianskom hrade Foto: Facebook/TrencianskyHrad

Deti aj rodičia sú srdečné pozvaní na Trenčiansky hrad, ktorý  pripravuje podujatie k príležitosti Medzinárodného dňa detí. Návštevníci sa budú môcť v sobotu 3. júna 2023 preniesť do ďalekej histórie a zažiť množstvo zábavy.

Malí aj veľkí budú mať v tento špeciálny deň príležitosť stretnúť samotného kráľa a kráľovnú. Tí budú sprevádzať detských návštevníkov počas celého dňa a pasovať ich za rytierov a dvorné dámy. 

Najskôr však budú musieť zložiť dôležitú skúšku, aby dokázali, že sú takejto pocty hodní. Malí rytieri a dvorné dámy dostanú ako dôkaz o prijatí do kráľovských služieb dekrét a odmenu,“ uvádza sa v pozvánke na facebookovej stránke Trenčianskeho hradu. 

Okrem toho sa počas celodenného programu môžete tešiť na dobové hry, mnohé ďalšie rozprávkové bytosti, ale aj vystúpenie sokoliarov, ktorí predvedú svojich operených dravcov. Užite si pestrý program v krásnych priestoroch nášho hradu.


Miesto: Trenčiansky hrad
Dátum: 03.06.2023 - 10:00    20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu