Vodič skútra neprežil náraz do stĺpa verejného osvetlenia v Trenčianskej Teplej


Foto: Vodič skútra neprežil náraz do stĺpa verejného osvetlenia v Trenčianskej Teplej Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V nedeľu 28. mája 2023 došlo v obci Trenčianska Teplá k tragickej dopravnej nehode. Motocyklista jazdiaci bez prilby narazil do stĺpa verejného osvetlenia. Informovali o tom trenčianski policajti vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Na základe doteraz zisteného, vodič Skútra zn. Suzuki jazdiaci bez prilby, na miestnej komunikácii v časti Príles z doposiaľ nezistených príčin narazil do stĺpu verejného osvetlenia,“ priblížili policajti.

Aj napriek snahe záchranárov sa 59-ročného muža nepodarilo zachrániť. Po príchode policajtov bol na miesto nehody privolaný znalec z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia avšak konkrétnejšie okolnosti a príčiny sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Polícia žiada vodičov motocyklov, aby pri jazde mysleli v prvom rade na svoju bezpečnosť, ale aj na bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky. V žiadnom prípade zbytočne neriskujte a nejazdite bez prilby,“ doplnila polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu