FOTO: Vodičský preukaz mal len polrok. Opitý tínedžer narazil v okrese Púchov do betónovej zábrany


FOTO: Vodičský preukaz mal len polrok. Opitý tínedžer narazil v okrese Púchov do betónovej zábrany
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Vo štvrtok 25. mája krátko pred 3:00 hod. sa v obci Streženice stala dopravná nehoda, ktorú zapríčinil len 18-ročný mladík. Nehodu vyšetruje polícia z Považskej Bystrice. Informovali o tom trenčianski policajti vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Na základe doteraz zisteného, k nehode došlo pravdepodobne z dôvodu, že sa vodič vozidla Seat Leon dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke a navyše bol pod vplyvom alkoholu,“ priblížila polícia.

Vodič narazil podľa vyšetrovania polície prednou časťou vozidla do betónovej zábrany, do plynového potrubia a nakoniec aj do kovového zábradlia. S vozidlom po náraze zostal stáť mimo cesty na odstavnej ploche.



Po príchode policajtov vykonal vodič dychovú skúšku. Tá ukázala výsledok 1,35 promile alkoholu v dychu. Polícia predbežne odhadla škodu dopravnej nehody na 1 600€. Vodič, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu, mal vodičské oprávnenie len pol roka.

Polícia obvinila mladého muža z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Je viac ako isté, že za volant si istý čas nebude môcť sadnúť, pričom následky svojho nerozvážneho konania sa s ním budú vliecť už celý život,“ doplnila polícia.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu