Policati zistili počas jednej noci v okresoch Partizánske a Bánovce nad Bebravou 34 priestupkov


Foto: Policati zistili počas jednej noci v okresoch Partizánske a Bánovce nad Bebravou 34 priestupkov Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V noci z piatka 19. mája na sobotu 20. mája 2023 vykonali policajti v Trenčianskom kraji ďalšiu dopravno-bezpečnostnú akciu. Zamerali sa na okresy Partizánske a Bánovce nad Bebravou. Informovali o tom vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne vykonalo spoločne s Krajským riaditeľstvom Policajného zboru v Nitre spoločný výkon služby, aby pozitívne ovplyvnili dopravno-bezpečnostnú situáciu na cestách v oboch spomenutých okresoch.

Kontrolovali najmä dodržiavanie zákazu požívania alkoholických nápojov a iných návykových látok vodičmi, ale venovali sa aj pátraniu po osobách, veciach a vozidlách.


Taktiež sa policajti zamerali aj na kontrolu používania bezpečnostných pásov a zádržných systémov, kontrolu technického stavu vozidiel a kontrolu dokladov predpísaných na vedenie a prevádzku motorových vozidiel,“ priblížili.

Policajti počas celej akcie skontrolovali 610 vozidiel pričom zistili 34 priestupkov. V blokovom konaní bolo vybavených 33 z nich a jeden vybavili napomenutím. Počas spolupráce mali policajti možnosť si vymeniť skúsenosti či poznatky z praxe a v podobných akciách plánujú pokračovať aj v budúcnosti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu