FOTO: V Brvništi skončilo osobné auto po náraze do bytovky na streche. Vodič vyviazol bez zranení


FOTO: V Brvništi skončilo osobné auto po náraze do bytovky na streche. Vodič vyviazol bez zranení
Galéria: 4 fotky
Foto: Krajské riaditeľstvo hasičského a záchranného zboru v Trenčíne

V stredu 17. mája 2023 sa v okrese Považská Bystrica udiala dopravná nehoda. Podľa hovorcu hasičov Mariána Petríka krátko pred šiestou hodinou večer narazilo v obci Brvnište osobné motorové vozidlo do bytového domu.

Na zásah boli vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Považskej Bystrice s jedným zásahovým vozidlom. Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že následkom nárazu zostalo motorové vozidlo prevrátené na strechu, opreté o stenu bytovky,“ uviedol Petrík.

Vodič vyviazol z nehody bez viditeľných zranení a pri príchode hasičov sa nachádzal mimo osobného auta. Hasiči z Považskej Bystrice po príchode zabezpečili miesto udalosti, preverili zdravotný stav vodiča a stabilizovali havarované vozidlo. Vykonali taktiež požiarno-bezpečnostné opatrenia.

Následne prostredníctvom absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a po príchode pracovníkov odťahovej služby asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby,“ doplnil Petrík.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu