Na soka v láske si mladík v Uhrovci netrúfol. Svoj hnev si vybil na jeho odparkovanom aute


Foto: Na soka v láske si mladík v Uhrovci netrúfol. Svoj hnev si vybil na jeho odparkovanom aute
Galéria: 5 fotiek
Foto: FB/Polícia SR-Trenčiansky kraj

Z nešťastnej lásky rodia sa netvory. Presvedčil sa o tom aj majiteľ auta, ktorý si svojho štvorkolesového tátoša našiel v dezolátnom stave po besnení svojho soka v láske.  „V obci Uhrovec na parkovisku za bytovým domom si majiteľ našiel svoje odparkované vozidlo v dezolátnom stave. Neznámy páchateľ mu pravdepodobne skákaním po vozidle poškodil čelné sklo. Taktiež ho doškriabal ostrým predmetom na viacerých miestach,“ informovala polícia na svojich stránkach s tým, že frustrovaný mladík s auta svojho soka v láske odniesol aj tabuľky s evidenčným číslom.

Ako polícia ďalej uviedla, majiteľovi bola spôsobená škoda, ktorá bola odhadnutá vo výške takmer 1.600 eur. Polícia v Bánovciach nad Bebravou začala po páchateľovi tohto skutku intenzívne pátrať. Ich úsilie sa oplatilo a po pár dňoch už je vznesené obvinenie voči konkrétnej osobe,“ prezradili „muži zákona“.

Dvadsaťročný mladík podľa vyjadrenia polície ako motív svojho konania uviedol nešťastnú lásku, pričom svoj hnev si vybil na vozidle svojho soka, čo už dnes veľmi ľutuje. „O tom, aký trest za svoje konanie dostane, bude rozhodovať súd po podaní obžaloby,“ uzavrela polícia s tým, že mladík čelí obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu