Ocenené zdravotné sestry a pôrodné asistentky z považskobystrickej nemocnice


Foto: Ocenené zdravotné sestry a pôrodné asistentky z považskobystrickej nemocnice
Galéria: 10 fotiek
Foto: archív mesto Považská Bystrica

Ako informoval primátor Považskej Bystrice Karol Janas na svojich stránkach, dnes sa vo veľkej zasadačke Nemocnice s poliklinikou v Považskej Bystrici konalo odovzdávanie ocenení Biele srdce, ktoré zastrešovala Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek.


Ocenenia putovali aj do považskobystrickej nemocnice. „Za považskobystrickú nemocnicu si toto ocenenie prevzalo 8 zdravotných sestier a pôrodných asistentiek,“ doplnil K. Janas s tým, že nielen im, ale aj všetkým ich kolegyniam a kolegom ďakuje za ich prácu, vytrvalosť, oddanosť, silu pomáhať a podávať pomocnú ruku. „Vaša práca je náročná a nezastupiteľná. Ďakujeme vám za to, že ju robíte s láskou,“ uzavrel považskobystrický primátor.


Nemocnica s poliklinikou Považská Bystrica na svojich stránkach uvádza, že základný kameň nemocnice bol položený 9. mája 1957. Po zmene okresov a následnej zmene zdravotníckych služieb došlo k rozšíreniu ambulantnej ako aj lôžkovej starostlivosti. Z pôvodných 307 postelí, stúpol počet lôžok na 564. V súčasnosti nemocnica uvádza, že disponuje 461 posteľami.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu