Alkoholom potužený muž sa vyhrážal v Nemšovej smrťou nádejnej neveste. Skončil v policajnej cele.


Foto: Alkoholom potužený muž sa vyhrážal v Nemšovej smrťou nádejnej neveste. Skončil v policajnej cele. Foto: FB/Polícia SR-Trenčiansky kraj

Ďalší agresívny muž sa nevedel vpratať do kože. A nebolo to poprvý krát.  „Počas sobotňajšej noci zasahovala polícia v rodinnom dome v Nemšovej. Tú zavolala mladá 22-ročná žena potom, ako sa jej potencionálny svokor vyhrážal zabitím,“ informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová s tým, že 62-ročný muž bol už v minulosti za rovnaký trestný čin súdne trestaný.


Ako trenčianska policajná hovorkyňa ďalej uviedla, na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že alkoholom potužený muž okolo 21:30 hodiny priateľke jeho syna mal povedať slová, že ,,keď budú spať, tak vyhodí celý dom do vzduchu“. „Ďalej mal vystrašenému dievčaťu povedať, že ,, má odložené tri náboje, pričom jeden je pre ňu, jeden pre syna a jeden pre neho“,“ opísala K. Kuzmová.


Vystrašená žena privolala mužov zákona. „Vzhľadom k tomu, že žena mala strach o svoj život a zdravie, zavolala políciu na pomoc. Policajti z Nemšovej agresívneho muža po príchode na miesto obmedzili na osobnej slobode. Bola s ním vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 1,85 promile alkoholu,“ doplnila K. Kuzmová.


Podgurážený Nemšovan skončil v policajnej cele a potom ako vytriezvel s ním boli vykonané potrebné procesné úkony. Čelí obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania a v prípade dokázania viny mu hrozia až tri roky za mrežami.  


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu