Rodinná dráma v Bánovciach nad Bebravou. Po slovách o rozvode začali lietať facky


Foto: Rodinná dráma v Bánovciach nad Bebravou. Po slovách o rozvode začali lietať facky Foto: Marián Michalko

V rukách policajtov z Bánoviec nad Bebravou skončil ďalší násilník. Ako uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, krátko po obede manželka po hádke manželovi oznámila, že od neho odchádza a rozvádza sa s ním. „Pred odchodom z domu si chcela zobrať ešte svoje osobné veci. Jej manžel však zavrel vchodové dvere a začal sa jej v obývačke domu vyhrážať tým, že ju radšej zabije, ako by ho mala opustiť,“ opísala K. Kuzmová s tým, že slovné vyhrážky prerástli až do fyzického útoku.


Podľa slov trenčianskej policajnej hovorkyne, poškodenú páchateľ sácal a udieral najmä do hlavy, následkom čoho opakovane spadla. „Žena sa snažila pred jeho údermi brániť. Až keď začala kričať o pomoc, muž s útokmi prestal. Poškodená potom ako si utrela krv z tváre z miesta činu odišla a vyhľadala lekársku pomoc,“ doplnila K. Kuzmová.

46-ročný muž skončil v rukách policajtov a bol podrobený dychovej skúške, ktorá skončila s výsledkom 0,85 promile alkoholu. „Vzhľadom k tomu, že konanie muža vzbudilo u ženy dôvodnú obavu o jej život a zdravie, polícia ho zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia,“ pokračovala trenčianska policajná hovorkyňa.

Agresívny muž teraz čelí obvineniu pre prečin nebezpečného vyhrážania a hrozí mu, že strávi až 6 rokov za mrežami.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu