Trenčania majú opäť možnosť získať kompostér. Mesto ponúka až 200 zásobníkov na bioodpad


Foto: Trenčania majú opäť možnosť získať kompostér. Mesto ponúka až 200 zásobníkov na bioodpad Foto: www.trencin.sk

Mesto Trenčín už v minulosti rozdalo viacero kompostovacích zásobníkov do domácností. V prvej fáze išlo o 380 kusov a v druhej 70 kusov. Pre veľký záujem teraz ponúka ďalších 200 kompostérov bezplatne obyvateľom, ktorí sa zaregistrujú k ich prevzatiu. Informovalo o tom mesto Trenčín na svojej oficiálnej webovej stránke.

K získaniu bezplatného kompostéra je potrebné sa záväzne zaregistrovať na webovej stránke mesta vyplnením elektronického formulára, ktorý nájdete tu. V prípade, že potrebujete pomôcť pri vypĺňaní formulára, môžete navštíviť Klientske centrum Mestského úradu v Trenčíne počas úradných hodín, kde budete potrebovať občiansky preukaz.

Ak potrebujete pri vypĺňaní formulára iba poradiť, zavolajte na niektoré z tel. čísel 032/6504 302, 306, 307, 310, 209. Vo veci prevádzkových či technických záležitostí môžete volať na Útvar stavebný a životného prostredia 032/6504 418 alebo písať na enviro@trencin.sk,“ oznámilo mesto.

Ak ste si už prevzali kompostér z predchádzajúcich registrácii, nie je možné ho získať. Určený je len obyvateľom rodinných domov. Taktiež je potrebné, aby ste na adrese, kde bude kompostér umiestnený, boli poplatníkom za komunálny odpad vy. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu