Najdlhšie slúžiaci policajt v Trenčianskom kraji doslúžil. V uniforme strávil takmer 40 rokov


Foto: Najdlhšie slúžiaci policajt v Trenčianskom kraji doslúžil. V uniforme strávil takmer 40 rokov Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Mnoho ľudí si počas života povie, že potrebujú zmenu v pracovnom živote a nájdu si nové zamestnanie. Avšak keď niekoho baví práca už od ukončenia školy a každý deň v nej nájde niečo nové a vzrušujúce, dokáže v profesii vydržať naozaj dlho.

Podobne to bolo aj v prípade kpt. Ľubomíra Zubáka, ktorý pôsobil ako policajt dlhých 39 rokov a dva mesiace. O jeho poslednom dni v službe informovali trenčianski policajti v príspevku na sociálnej sieti.

Pán Zubák pracoval v Policajnom zbore na rôznych pozíciách. Najskôr začínal na Obvodnom oddelení v Handlovej a Prievidzi ako vyhľadávací orgán, potom na Okresnom úrade vyšetrovania v Prievidzi ako vyšetrovateľ. Neskôr sa presunul na oddelenie hraničnej kontroly ako vedúci zmeny. Na poslednej pozícii na operačnom odbore Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne pôsobil skoro 15 rokov.

Ľubko, v Tvojom ďalšom živote Ti držíme palce a prajeme hlavne veľa zdravia, aby si si svoj zaslúžený dôchodok užil. Ako Ťa poznáme, isto Ťa bude častejšie vídať s rybárskym prútom. Veľa šťastia v ďalšej etape tvojho života milý kolega,“ odkazujú kolegovia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu