Neznámy muž na trenčianskej vlakovej stanici obťažoval ženy aj neplnoleté dievčatá


Prihláste sa na odber Trenčínak.sk na  

Mladá mamička s dcérkou, či dokonca 15-ročné dievčatá. Tie sa podľa ich slov stretli s nechutným obťažovaním na vlakovej stanici v Trenčíne. So svojim zážitkom sa zdôverili na sociálnej sieti. Navlas rovnakú skúsenosť tam opísalo viacero žien.

Jednou z nich bolo iba 15-ročné dievča z Trenčína. Podľa slov jej mamy Zuzany čakali s kamarátkou na železničnej stanici na vlak. Dcéra mala pred dvoma mesiacmi 15 rokov. Boli na vlakovej stanici a krátili si tam chvíľu tým, že si robili videá na sociálnu sieť,“ prezradila Zuzana. Po chvíli sa pri nich pristavil muž v modrom tričku a šiltovke. „Začal im rozprávať, že už ich tam dlhšie sleduje, že pekne tancujú,” prezradila mama 15-ročného dievčaťa.


Muž, ktorý podľa našich informácií pochádza z malej obce v ilavskom okrese sa dievčatám neprestal prihovárať. „Šepkal a obzeral sa okolo, aby to nik iný nepočul. Vravel im, že má veľa peňazí, že keby chceli, vedia sa dohodnúť, že by sa spolu hrali a podobne. Ponúkal im aj peniaze,“ opísala Zuzana s tým, že jej dcéra sa ho snažila odbiť, že ešte nemá 15, aby im dal pokoj. Obe kamarátky si to celé duchaprítomne nahrali na mobil.

S rovnakým nepríjemným zážitkom na trenčianskej železničnej stanici sa stretla aj Dominika z Dubnice nad Váhom. Tú oslovil rovnaký muž. Spoznala ho podľa príspevku na sociálnej sieti. „Všimla som si príspevok  dievčaťa, ktorému sa stalo to isté. Uverejnila príspevok s fotkou toho muža, aby varovala ostatné ženy a tam som ho spoznala,“ prezradila Dominika.


Tú oslovil počas toho, ako čakala na taxík. Spýtal sa jej, či si k nej môže prisadnúť. Ako Dominika priznala, nemala dôvod odmietnuť, no po chvíli svoje rozhodnutie oľutovala. “Začal ma otravovať, či si niečo s ním nedám, že som pekná, že si ma už z diaľky všimol, či mu dám svoje telefónne číslo,“ opísala Dominika a dodala že následne muž ešte pritvrdil.


Vystrašená mamičky mala dokonca obavy o vlastnú bezpečnosť a nebolo to pre ňu vôbec príjemné. Muža neodradilo ani to, že bola s malou dcérkou a dôrazne ho upozornila, že má priateľa. „Začal mať sexuálne narážky, že sa môžeme stretávať, nemá problém aj ku mne dôjsť,“ uzavrela Dubničanka.

Podľa našich informácií, sa žiadna zo žien neobrátila ale na políciu. Trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová apeluje na ľudí, aby takéto veci nepodceňovali. „Žiadame občanov, ktorí budú svedkom takéhoto konania, aby neváhali kontaktovať políciu na známom čísle 158. Polícia môže tak do pár minút prísť na miesto udalosti a celu situáciu preveriť,“ povedala K. Kuzmová a zdôraznila, že poškodené ženy taktiež môžu podať oznámenie na ktoromkoľvek útvare policajného zboru.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu