Policajti počas kontroly v okrese Partizánske odhalili troch opitých vodičov


Foto: Policajti počas kontroly  v okrese Partizánske odhalili troch opitých vodičov Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajní príslušníci v utorok 2. mája 2023 v dopoludňajších hodinách od 7:00 hod. do 11:00 hod. dohliadali na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v okrese Partizánske.

Počas výkonu služby sa zamerali predovšetkým na motoristov porušujúcich pravidlá cestnej premávky, odhaľovanie opitých vodičov, a to tak motorových i nemotorových vozidiel, ale aj na zisťovanie prítomnosti iných omamných či psychotropných látok.

Naším prvoradým cieľom je pozitívne ovplyvnenie a zníženie počtu dopravných nehôd s následkom na živote a zdraví,“ informovali trenčianski policajti vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.



Celkovo policajti zistili 37 dopravných priestupkov. Pod vplyvom alkoholu jazdili dvaja vodiči motorových vozidiel a jeden cyklista, pričom každý z nich nafúkal pri dychovej skúške hodnotu do jedného promile.

Vodiči budú prejednaní  v správnom konaní na príslušnom dopravnom inšpektoráte, kde im hrozí pokuta do 800 € a zákaz činnosti do 3 rokov,“ spresnila polícia, ktorá plánuje v obdobných kontrolách pokračovať aj naďalej.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu