FOTO: Policajti v Partizánskom chytili za jeden večer 12 nezodpovedných vodičov


FOTO: Policajti v Partizánskom chytili za jeden večer 12 nezodpovedných vodičov
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V sobotu 29. apríla 2023 vykonali policajti v okrese Partizánske vo večerných hodinách ďalšiu dopravnú akciu zameranú na vodičov motorových aj nemotorových vozidiel. Kontrolovali dodržiavanie zákazu jazdy pod vplyvom alkoholických nápojov a iných omamných a psychotropných látok. Informovali o tom trenčianski policajti vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Cieľom akcie bolo pozitívne ovplyvnenie a zníženie počtu dopravných nehôd s následkom na živote a zdraví. Policajti sa taktiež zamerali i na ostatné porušenia pravidiel v cestnej premávke,“ uviedli policajti.

Počas akcie zistili policajti až 12 porušení pravidiel v cestnej premávke, pričom 11 z nich bolo vyriešených na mieste v blokovom konaní. Jeden priestupok bol vyriešený dohovorom. Dychových skúšok bez požitia alkoholických nápojov, omamných či psychotropných látok bolo celkovo vykonaných 75.

Apelujeme na motorových i nemotorových účastníkov v cestnej premávke, aby dodržiavali všetky pravidlá v cestnej premávke nakoľko podobné dopravno – bezpečnostné akcie nebudú vykonávané len v okrese Partizánske, ale na území celého nášho kraja,“ pripomína polícia.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu