VIDEO: Skvelá práca chlapi: Takto mestskí policajti z Nového Mesta nad Váhom bojovali o život zraneného muža


Foto: VIDEO: Skvelá práca chlapi: Takto mestskí policajti z Nového Mesta nad Váhom bojovali o život zraneného muža Foto: FB/Mestská Polícia NMnV

Novomešťania môžu byť právom hrdí na mestských policajtov vo svojom meste.  Video, ktoré zverejnili na svojich stránkach ukazuje, ako s plným nasadením bojovali o život muža ležiaceho na zemi. Aj v minulosti už niekoľkokrát ratovali zranených Novomešťanov a bojovali o ich život. V auguste minulého roku pomáhali na námestí zranenému mužovi ležiacemu na zemi  s krvácajúcim poranením hlavy. Niekoľko mesiacov predtým bojovali v uliciach mesta o život zraneného muža, rovnako s poranením hlavy.

O život ďalšieho človeka bojovali mestskí policajti opäť v piatok popoludní. „V piatok, 31. 03. 2023 sme popoludní boli požiadaní operátorom núdzovej linky 112 o poskytnutie prvej pomoci na Železničnej ulici v Novom Meste nad Váhom spadnutému mužovi v bezprostrednom ohrození života,“ upresnila Mestská polícia Nové Mesto nad Váhom na svojich stránkach s tým, že na miesto okamžite vyrazili dve hliadky.


V jednom z vozidiel mestskej polície sa nachádzal aj prístroj AED. Ako zasahujúci policajti upresnili, nebolo ho nutné použiť a v spolupráci so záchrannou službou resuscitovali muža. Vďaka tomu sa im podarilo zraneného muža prinavrátiť k životu. „Následne bol posádkou záchrannej služby prevezený do zdravotníckeho zariadenia,“ uzavrela mestská polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu