Stánkari s remeselnými výrobkami a predajcovia občerstvenia sa môžu uchádzať o miesto na vianočných trhoch v Trenčíne


Foto: Stánkari s remeselnými výrobkami a predajcovia občerstvenia sa môžu uchádzať o miesto na vianočných trhoch v Trenčíne Foto: Facebook/Mesto Trenčín

Tohtoročná vianočná atmosféra naplní Mierové námestie v Trenčíne už budúci mesiac 25. novembra a potrvá až do 23. decembra. Mesto však už teraz vytvorilo priestor na vyplnenie prihlášky pre remeselné trhy a zároveň vyhlasuje elektronickú aukciu na prenájom stánkov s občerstvením.

Celkovo zaplní vianočné mestečko 56 drevených domčekov, pričom v 44 z nich budú predávať výrobky remeselníci a 12 domčekov bude patriť nápojom a občerstveniu, ktoré zahreje návštevníkov zimného centra mesta.

Predaj v remeselných stánkoch, ktoré by sa mali sústrediť na tradičné ľudové a remeselnícke výrobky či tradičné potravinárske výrobky, bude fungovať od 10.00 do 19.00 hod. Termín uzávierky prihlášok od záujemcov o miesto v drevených uzamikateľných či otvorených stánkoch je stanovený na 15. októbra.

Informácie pre predajcov občerstvenia a nápojov sa však líšia. „Záujemca o predaj sa musí zúčastniť elektronickej aukcie a to vyplnením prihlášky ku konkrétnej aukcii, ktoré boli zverejnené od 27. 9. 2022 a splniť všetky podmienky pre vstup do Aukčného kola,“ uvádza mesto, ktoré dopĺňa, že elektronické aukcie potrvajú do 11. októbra.

Na dve miesta s predajom gastronomických lahôdok bude vyhlásené výberové konanie, do ktorého treba poslať prihlášku do 20. októbra 2022.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu