Trenčianska polícia obvinila muža, ktorý napadol ženu v sociálnom zariadení a vyhrážal sa jej zabitím


Foto: Trenčianska polícia obvinila muža, ktorý napadol ženu v sociálnom zariadení a vyhrážal sa jej zabitím Foto: ilustračné

Polícia v Partizánskom zadržala a obvinila páchateľa v krátkom čase po jeho útoku na bezbrannú ženu, ktorý sa mal odohrať v sociálnom zariadení v Partizánskom.

Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že páchateľ v doobedňajších hodinách pod vplyvom alkoholu vošiel do izby poškodenej. Tú počas toho ako spala mal ťahať za vlasy a päsťami opakovane udierať do oblasti hrudníka a hlavy. Potom ako ju mal kopnúť do chrbta sa jej mal vyhrážať zabitím.

„Vystrašenej žene sa podarilo pred páchateľom utiecť, pričom sa nestihla ani obuť a tak prišla na Obvodné oddelenie PZ v Partizánskom, kde požiadala políciu o pomoc,“ informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. 

Polícia agresívneho muža obmedzila na osobnej slobode. Bola s ním vykonaná dychová skúška s výsledkom 2,21 promile alkoholu. Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Partizánske 48 ročnému muža obvinil z prečinu Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň spracoval podnet na jeho väzobné trestné stíhanie, s ktorým sa súd stotožnil.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu