Polícia odvolala pátranie po Jaroslavovi Zigovi, hľadaný muž z okresu Púchov je živý a zdravý


Foto: Polícia odvolala pátranie po Jaroslavovi Zigovi, hľadaný muž z okresu Púchov je živý a zdravý Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Polícia Trenčianskeho kraja informovala vo svojom príspevku na sociálnej sieti o dobrej správe. Jaroslav Zigo, 43-ročný muž z okresu Púchov, po ktorom vyhlásila polícia pred niekoľkými dňami pátranie, sa našiel.

Ďakujem za pomoc pri pátraní po nezvestnom Jaroslavovi z okr. Púchov. Jaroslav sa už ozval svojej rodine a je v poriadku,“ uviedla polícia.

Pôvodná správa (6. septembra 2022)
Rodina a blízke osoby 43-ročného Jaroslava Ziga nemajú o nezvestnom žiadne správy už od piatka 26. augusta. Odvtedy, ako odišiel z bydliska na doposiaľ neznáme miesto, ubehli už takmer dva týždne. Polícia Trenčianskeho kraja preto žiada verejnosť v príspevku na sociálnej sieti o súčinnosť.


Ak ste ho (Jaroslava Ziga) videli, kontaktujte nás na známom telefónnom čísle 158, alebo na našom FB – Polícia SR – Trenčiansky kraj,“ uvádza sa v príspevku.

Opis nezvestného:

  • postava - vysoký asi 175 cm, štíhla postava, tmavé krátke vlasy, hnedo-sivé oči, prípadne šedivá brada
  • špeciálne znaky - na krčnej chrbtici má modré jednofarebné tetovanie znázorňujúce orla s roztiahnutými krídlami vo veľkosti asi 12 cm
  • oblečenie - krátke nohavice maskáčového vzoru, tričko s krátkym rukávom, hnedé športové sandále, tmavá šiltovka



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu