Muž sa vyhrážal bývalej družke cez jej synov: Odkážte mame, že ju podrežem ako hus a zapálim jej auto


Foto: Muž sa vyhrážal bývalej družke cez jej synov: Odkážte mame, že ju podrežem ako hus a zapálim jej auto Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Muž z okresu Partizánske vyvolal u svojej bývalej družky obavy o život a zdravie, keď sa dostavil pred jej rodinný dom a prostredníctvom svojho syna a syna svojej družky jej odkázal výhražné slová. O incidente informovala polícia Trenčianskeho kraja vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Chlapcom mal povedať, že majú svojej matke odkázať, že ak sa s ním nebude zajtra rozprávať, tak jej podpáli auto, podreže ju ako hus a prepichne jej gumy na aute. Keď mal tieto slová vysloviť, v ruke mal držať vysúvací nožík,“ spresnila situáciu polícia.

Po vypočutí hrozivého odkazu žena bezodkladne podala oznámenie na polícii, ktorá začala po 48-ročnom mužovi pátrať. Akcia sa vydarila už po pár hodinách, keď ho príslušníci obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia.

Voči mužovi bolo následne vznesené obvinenie pre prečin nebezpečného vyhrážania. Polícia ďalej spracovaný podnet posunie súdu ako návrh na vzatie obvineného do väzby. „Súd následne rozhodne o tom, či bude obvinený stíhaný väzobne alebo na slobode,“ doplnila polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu