Muž z Novej Dubnice, ktorý je podozrivý z prečinu poškodzovania cudzej veci, chcel zničiť aj zariadenie cely


Foto: Muž z Novej Dubnice, ktorý je podozrivý z prečinu poškodzovania cudzej veci, chcel zničiť aj zariadenie cely Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Muž podozrivý zo spáchania prečinu poškodzovania cudzej veci bezhlavo poškodzoval zariadenie cely policajného zaistenia, do ktorej bol po zatknutí umiestnený. Po výzve policajta o upustenie od agresívneho konania muž túto neuposlúchol a celu sa dokonca pokúsil opustiť.

Medzi zadržaným a policajtom došlo k zápasu, pri ktorom boli voči mužovi v zmysle zákona použité hmaty a chvaty sebaobrany. Páchateľ udrel policajta do tváre a kopol do nohy,” uviedla polícia Trenčianskeho kraja vo svojom príspevku na sociálnej sieti. Muža, ktorý bol v minulosti už trikrát súdne trestaný, sa podarilo spacifikovať až po zásahu ďalších príslušníkov.

K existujúcemu obvineniu 33-ročného muža z Novej Dubnice tak pribudlo ďalšie obvinenie z prečinu útoku na verejného činiteľa, ktorý bol po incidente jednorazovo ošetrený v nemocnici. „Tentokrát mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov,” upresnila polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu