Na Hudobnom pikniku sa tento piatok predstaví Ado Juráček, predstaví svoje skladby a nový album


Foto: Na Hudobnom pikniku sa tento piatok predstaví Ado Juráček, predstaví svoje skladby a nový album Foto: facebook.com/kic.trencin

Tento piatok vystúpi na Hudobnom pikniku mladý a talentovaný Ado Juráček. Návštevníkom podujatia predstaví svoje vlastné skladby, ktoré sú inšpirované láskou a životom, diváci si tiež budú môcť vychutnať jeho zhudobnené cestovateľské denníky.

„Ado Juráček je človek mnohých talentov a záľub. Skladá a textuje si vlastné piesne, svoje výtvarné vlohy uplatňuje v grafických návrhoch vlastného štúdia, miluje cestovanie… Hudba ho sprevádzala od detstva, ale jeho detský hudobný vkus bol zvláštny. Namiesto tradičných detských pesničiek si pýtal Boba Dylana, Beatles alebo české verzie amerických folkových tradicionálov. I keď sa hudbou bavil už dlhý čas, až počas ďalekých ciest padlo rozhodnutie venovať sa jej intenzívne. V roku 2015, po cestách po Kalifornii a Havajských ostrovoch vyšla jeho prvá nahrávka a ako vraví, tam pochopil, že chce robiť to, čo má naozaj rád a nerozmýšľať nad tým, či sa to niekomu bude páčiť alebo nie,“ predstavili talentovaého umelca organizátori podujatia.

Tento rok na jar vyšiel Adovi Juráčkovi prvý klasický album s názvom Trubadúr, ktorý prepája žánre ako folk, blues a surfovú hudbu. Dominantným prvkom tvorby je gitara a ukulele.

Svoj album predstaví mladý umelec ha Hudobnom pikniku v átriu pod Mestskou vežou už 27. júla o 19:00. Vstup na podujatie je voľný. 

Viac informácií nájdete aj na facebookovej stránke podujatia: www.facebook.com/events/2035985599987581

Miesto: Átrium pod Mestskou vežou, Trenčín
Dátum: 27.07.2018 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KIC Trenčín