Klientov v DSS Púchov-Nosice navštívili dobrovoľníci, na znak priateľstva spolu zasadili strom


Foto: Klientov v DSS Púchov-Nosice navštívili dobrovoľníci, na znak priateľstva spolu zasadili strom
Galéria: 5 fotiek
Foto: Trenčiansky samosprávny kraj

Minulý týždeň potešila klientov Domova sociálnych služieb Púchov - Nosice návšteva dobrovoľníkov z Regionálneho firemného centra Slovenskej sporiteľne Trenčín a Trnava. V pondelok 11. júna k nim zavítalo až 15 návštevníkov, ktorí sa s nimi zúčastnili na rôznych aktivitách.

Spoločne si dobrovoľníci a klienti centra zahrali futbal, vozili sa n a bicykloch a súťažili vo viacerých zaujímavých športových disciplínach. Spoločne sa však venovali aj svojej kreatívnej stránke - maľovali a tancovali. A aby urobili aj niečo pre svoj areál, podujali sa aj na čistenie trávnika.

Dobrovoľníci priniesli pre domov aj rôzne didaktické pomôcky, ktoré môžu klienti využívať aj pri svojom ďalšom rozvoji. Spoločne na znak priateľstva zasadili v záhrade DSS morušu.

„Návštevu dobrovoľníkov sme si naozaj užili, celý deň tu panovala skvelá nálada a všetci boli šťastní. Spoločne sme v našej záhrade zasadili strom – morušu na znak priateľstva. Dobrovoľníkom zo Slovenskej sporiteľne zo srdca ďakujem za dary i návštevu,“ povedala riaditeľka DSS Púchov – Nosice Gabriela Hrončeková.

Zamestnanci a klienti centra dúfajú, že táto návšteva nebola posledná. Radi privítajú aj ďalších dobrovoľníkov, ktorí sa rozhodnú navštíviť ich a spríjemniť im deň.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Trenčiansky samosprávny kraj