Ďalšia novinka spravovania parkovacích kariet cez internet - elektronicky vybavíte už aj zmenu EČV


Foto: Ďalšia novinka spravovania parkovacích kariet cez internet - elektronicky vybavíte už aj zmenu EČV Foto: ilustračná - pixabay.com

Držiteľom parkovacích kariet pribudli ďalšie možnosti ich spravovania cez internet, prostredníctvom stránky karty.parkovanietrencin.sk. Už od 13. júna môžete cez internet vybaviť aj dočasnú alebo trvalú zmenu EČV, zrušenie parkovacej karty, či vybavenie novej karty, ak už jednu máte.

„Užívateľské konto s prihlasovacím menom a heslom na správu kariet si mohli založiť tí držitelia kariet, ktorí uviedli v žiadosti o kartu na seba emailový kontakt. Jeho založenie je dobrovoľné a bezplatné,“ informovalo mesto.

Ak máte záujem o elektronickú komunikáciu, no neuviedli ste pri kúpe parkovacej karty emailovú adresu, navštíviť môžete Klientské centrum Mestského úradu Trenčín, kde môžete údaje doplniť. Následne obdržíte aktivačný mail.

V prípade komplikácií pri aktivovaní elektronickej komunikácie, môžete zavolať na číslo 0902 911 220 alebo napísať na parkovanie@trencin.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trenčín