Pozor na zmeny v harmonograme vývozu komunálneho a nadrozmerného odpadu počas veľkonočných sviatkov


Foto: Pozor na zmeny v harmonograme vývozu komunálneho a nadrozmerného odpadu počas veľkonočných sviatkov Foto: ilustračná

Mesto Trenčín informuje obyvateľov o harmonograme odvozu odpadu počas blížiacich sa veľkonočných sviatkov. Všetky zberné dvory budú počas sviatkov zatvorené, a to aj v sobotu 31. marca.

Na veľký piatok, teda 30. marca, budú komunálny odpad odvážať ako obvykle. Vývozy odpadu sa však z Veľkonočného pondelka posunú na utorok. Všetky odvozy budú tak posunuté v týždni o 1 deň - utorkové na stredu, piatkové na sobotu a pod.

Nadrozmerný odpad budú vyvážať vo štvrtok 29. marca. Pôvodne mali takýto druh odpadu vyvážať počas Veľkého piatku, ale keďže sú sviatky, urobia tak o deň skôr.

„Keďže ide o nepárny týždeň, v tento deň bude vyvezený nadrozmerný odpad z lokalít Sihoť I., II., III., IV., Pod Sokolice, Pred poľom, vrátane priľahlých ulíc s IBV (bývajú vyvážané vo štvrtok) a tiež aj z Kvetnej, Nových Zlatoviec, Zámostia, vrátane priľahlých ulíc s IBV, ktoré sa inak podľa VZN vyvážajú v piatok,“ uvádza mesto Trenčín. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trenčín