Aj počas playoff zápasov Dukly čaká fanúšikov bezplatné parkovanie a odvoz autobusom z parkovísk


Foto: Aj počas playoff zápasov Dukly čaká fanúšikov bezplatné parkovanie a odvoz autobusom z parkovísk Foto: Mesto Trenčín

Fanúšikovia HK Dukla Trenčín pozor. Počas najbližšieho víkendu odštartujú playoff zápasy HK Dukly Trenčín. V sobotu 17. marca 2018 o 18.00 sa na Zimnom štadióne Pavla Demitru v Trenčíne uskutoční prvý zápas, v nedeľu 18. marca 2018 druhý domáci zápas. Fanúšikov z bezplatných parkovísk na štadión zavezie kyvadlová doprava.

„Vzhľadom k neúnosnej situácii s parkovaním v okolí Zimného štadióna P. Demitru v čase hokejových zápasov, rozhodlo sa mesto Trenčín vyjsť v ústrety hokejovým fanúšikom a občanom žijúcim v okolí štadióna,“ informuje mesto Trenčín.

Vodiči áut môžu plne využívať kapacitu dvoch veľkých parkovísk pri Mestskej krytej plavárni a na Mládežníckej ulici po 16:00, kde môžu parkovať zdarma. Zdarma ich tiež odvezie kyvadlová doprava na hokejový zápas.

Autobus bude premávať v 15-minútových intervaloch, a to o 17:15, 17:30,  17:45, 18:00. 


Ľudia budú môcť nastúpiť pri krytej plavárni a tiež pri Sokolovni.   

Po zápase bude autobus pristavený na zastávke MHD (Zimný štadión) a po naplnení odíde. Otočí sa dvakrát.

Po ukončení hokejových zápasov bude tiež pristavený na zastávke Zimný štadión posilový autobus na sídlisko Juh. Linka č. 8 zastaví na všetkých zastávkach s konečnou na Ul. gen. Svobodu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trenčín