Parkovacie karty platné do 14. marca môžete jednoduchšie a rýchlejšie obnoviť v Klientskom centre


Foto: Parkovacie karty platné do 14. marca môžete jednoduchšie a rýchlejšie obnoviť v Klientskom centre Foto: Mesto Trenčín

Obnoviť  platnosť parkovacích kariet, ktoré boli vydané pred začiatkom regulovaného parkovania môžete v Klientskom centre Mestského úradu v Trenčíne. Ich platnosť vyprší 14. marca. Od 26. februára sú v Klientskom centre posilnené kapacity a v zasadačke klientského centra pribudlo ďalšie pracovisko.

Aj vďaka zriadeniu ďalšieho priestoru v zasadačke a mnohým ďalším opatreniam by malo byť vybavenie rýchlejšie, jednoduchšie a bude potrebné menšie množstvo dokladov.

„Ak chcete rovnaký typ karty a nenastala žiadna zmena vašich osobných údajov ani údajov o vozidle, stačí na preukázanie totožnosti občiansky a „malý“ technický preukaz (k nahliadnutiu). Žiadosť na obnovenie parkovacej karty vytlačí zamestnanec klientskeho centra. Po jej skontrolovaní ju podpíšete,“ informovalo mesto Trenčín.


Platbu môžete uhradiť v hovosti, ale aj kartou na úrade či prevodom na účet, pričom potvrdenie o platbe dostanete mailom.

Nová karta bude platiť až po ukončení pôvodnej. Ak má karta platnosť do 14. marca a vybavíte si jej predĺženie 10. marca 2018, platiť bude od 15. marca 2018 do 14. marca 2019.

„Ak chcete iný typ karty, prípadne kartu pre iné vozidlo a pod., nejde o obnovenie platnosti, ale o vystavenie novej karty. Predkladáte iba doklady, pri ktorých došlo k zmene (napr. pri novom vozidle „veľký“ technický preukaz prípadne dohodu o používaní služobného vozidla na súkromné účely atď.),“ dopĺňa informácie mesto Trenčín.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trenčín