Mesto Trenčín ponúka možnosť odvozu starých elektrospotrebičov, nahlásiť sa môžete do 14. marca


Foto: Mesto Trenčín ponúka možnosť odvozu starých elektrospotrebičov, nahlásiť sa môžete do 14. marca Foto: ilustračná

Mesto Trenčín v spolupráci so Združením výrobcov elektrospotrebičov pre recykláciu organizuje odvoz starých spotrebičov priamo z domácností, a to už v sobotu 17. marca.

„Odvezené budú veľké spotrebiče ako chladničky, práčky a televízory i malé spotrebiče - vysávače, žehličky, kávovary a fény,  ktoré tiež nepatria do bežného kontajnera. Tento zber je bezplatný. Vaše údaje môžete nahlasovať,“ informuje mesto Trenčín.

V prípade vášho záujmu o odvoz spotrebičov sa môžete prihlásiť do 14. marca 2018 v čase úradných hodín na telefónnom čísle mestského úradu 032/650 44 18 alebo kedykoľvek do tohto dátumu prostredníctvom mailu na adresu viera.gugova@trencin.sk.

Je potrebné nahlásiť typ a počet spotrebičov, ktoré chcete odviezť a samozrejme vaše meno, adresu bydliska a telefonický kontakt.

„Upozorňujeme, že spotrebiče musia byť vyložené vo vchode bytového domu alebo za bránou rodinného domu už o 9.00 hodine ráno v deň zberu, nie na ulici. Zároveň je potrebné, aby ste v priebehu dňa až po odvoz umožnili vstup do týchto priestorov. Z časových dôvodov nie je možné vynášať elektroodpad z bytov, pivníc a povál,“ dopĺňa mesto. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trenčín