Na Myjave vládne vianočná atmosféra, klienti a zamestnanci CSS Jesienka zorganizovali Adventné trhy


Foto: Na Myjave vládne vianočná atmosféra, klienti a zamestnanci CSS Jesienka zorganizovali Adventné trhy
Galéria: 11 fotiek
Foto: Trenčiansky samosprávny kraj

V Centre sociálnych služieb Jesienka na Myjave zorganizovali už druhý ročník Adventných trhov. Zamestnanci a klienti centra sa už minulý rok tešili príjemným ohlasom, a preto sa akciu rozhodli zopakovať. 

Adventné trhy sa začali vystúpením country skupiny Gebula z Myjavy, ktorú sprevádzali aj country tanečnice. Pre návštevníkov boli pripravené zaujímavé workshopy, na ktorých si mohli vyskúšať prácu s keramikou, tkanie na tkáčskom stave či pečenie vianočných oblátok. 

[photo]170[photo]

Klienti centra prezentovali svoje výrobky a výtvory s vianočnou tematikou. Nechýbal ani vianočný punč a koláčiky, ktoré napiekli zamestnankyne CSS - Jesienka. 

„Cieľom trhov bolo okrem vytvorenia pravej vianočnej atmosféry, vytvoriť aj príjemné prostredie pre posedenie klientov s rodinami a priateľmi,“ uviedla riaditeľka CSS – Jesenienka Myjava Hana Feriancová.

Organizátorov veľmi potešilo, že tohtoročné trhy navštívilo viac ľudí ako minulý rok.


[photo]168[photo]

V súčasnosti sa na v sídle Trenčianskeho samosprávneho kraja koná akcia podobného rázu s rovnakou myšlienkou pod názvom Vianočné srdce Zelenej župy. Každý deň od 4. 12. do 8. 12. si môžu návštevníci pozrieť a zakúpiť výrobky klientov viacerých zariadení sociálnych služieb v Trenčianskom kraji. 






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Trenčiansky samosprávny kraj