Vianočné srdce Zelenej župy a remeselnícke trhy centier sociálnych služieb sa začnú už 4. decembra


Foto: Vianočné srdce Zelenej župy a remeselnícke trhy centier sociálnych služieb sa začnú už 4. decembra Foto: facebook.com/trencianskazupa

Vianoce sú sviatkami radosti, lásky, rodiny. Netreba však zabúdať aj na tých, ktorí v živote nemajú toľko koľko my. Spolupatričnosť a pomoc patria tiež k Vianociam.

Aj tento rok budú  počas týždňa od 4. do 8. decembra vo vestibule Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja prebiehať remeselné trhy, na ktorých ponúknu výsledky svojej práce klienti zo zariadení sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti župy. Otvorené budú od 9:00 do 14:00.

Trenčiansky samosprávny kraj nadväzuje na už trojročnú tradíciu organizovania Vianočného srdca Zelenej župy. Práve tak kraj nazval remeselné trhy, na ktorých už tri roky prezentujú výsledky práce svojich šikovných rúk klienti z centier a domovov sociálnych služieb,“ uvádza samospráva na svojej stránke.

Začiatok týchto špeciálnych trhov odštartujú zdobením vianočného stromčeka a kultúrnym programom. Tešiť sa môžete na Vianočné oblátky, vôňu medu a ihličia. Chýbať nebudú hand-made výrobky, jedinečné dekorácie, vianočné pochúťky a samozrejme koledy. 


Miesto: Vestibul Úradu TSK
Dátum: 04.12.2017 - 09:00    08.12.2017 - 14:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TSK - facebook.com/trencianskazupa