S automotive sekciou na plný plyn: Celoslovenskú rubriku povedie majiteľ P.D. Performance Peter Ďurica


Prihláste sa na odber Trenčínak.sk na  

Máte záľubu v autách a zaujíma vás všetko, čo sa s nimi spája? Ak ste odpovedali áno, nemali by ste prehliadnuť našu novú celoslovenskú sekciu automotive, ktorú ako ambasádor povedie vášnivý autičkár Peter Ďurica zo Žiliny. V súčasnosti to bude už takmer 17 rokov, čo sa im aktívne venuje a pracuje s nimi. Všetko pritom začalo vtedy, keď vďaka veľmi dobrej nemčine chodieval so svojimi známymi do zahraničia a pomáhal ako tlmočník pri kúpe a dovoze.

Všetko, čo jazdí na kolesách, je pre Petra koníčkom. Z tohto koníčka si postupne vybudoval úspešnú firmu, ktorej tržby sa blížia k takmer dvom miliónom eur. Kým na začiatku zo zahraničia vozil autá v princípe všetkých značiek, tak dnes sa venuje výhradne dovozu kultovej značky Mercedes-Benz.

O začiatkoch podnikania, o tom ako uspieť na trhu a akú pridanú hodnotu prináša jeho firma P.D. Performance svojim zákazníkom, sa dozviete viac vo videu. Rozhovor s Peťom Ďuricom je len prvým krokom. V spolupráci so značkou P.D. Performance prinesieme čitateľom a divákom exkluzívne testy štvorkolesových tátošov.

V automotive sekcii prinesieme aj praktické a technické rady pre motoristov či rôzne zaujímavosti a budeme rozoberať tiež rôzne problémy trápiace majiteľov áut. Čitateľom poradíme s tým, ako pripraviť auto na STK, ako si vybrať najlepšiu povinnú alebo havarijnú poistku a mnoho ďalších tém.

A samozrejme, čakáme aj na vaše otázky na ktoré spoločne s Petrom Ďuricom z P.D. Performance radi odpovieme.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu