Čaro Vianoc pod hradom 2017 v meste Trenčín sa aj tento rok pýši bohatým programom


Foto: Čaro Vianoc pod hradom 2017 v meste Trenčín sa aj tento rok pýši bohatým programom
Galéria: 5 fotiek
Foto: trencin.sk, facebook.com/kic.trencin

Čaro Vianoc pod hradom 2017 je už tradične súčasťou predvianočného programu v meste Trenčín. Podujaie potrvá v termíne od 5. do 23. decembra. Aj tento rok ponúka vianočný festival svojim návštevníkom bohatý program. Nebudú chýbať koncerty, folklór, destkédivadielka, varenie vianočnej kapustnice a spoločné spievanie kolied. Neoddeliteľnou súčasťou predvianočnej atmosféry je aj Vianočný jarmok, ktorý svojou vôňou a atmosférou nesmie chýbať. 

Program sa bude aj tento rok konať na Mierovom námestí v centre Trenčína. Počas neho vystúpia Celeste Buckingham, Cigánski diabli a finalisti šou Zem spieva - Ľudová hudba Martinky Bobáňovej, sestry Matákové a trenčianska Kornička. Tento rok prídu aj banskobystrický Rusín Čendéš Orchestra, či Fats Jazz Band a Swingang. Priestor dostanú aj mladí hudobníci - domáci Martin Kubečka, Nina Kohoutová či pesničkárka Lucia Briestenská. 

Už 2. decembra o 16:00 bude Stolovanie a príprava tradičných jedál, posledný tohtoročný diel z cyklu Prechádzky mestom so sprievodcom.

3.12. sa uskutoční slávnostná sv. Omša u piaristov v kostole sv. F. Xaverského, patróna mesta. 


Od 5. 12. bude na Štúrovom námestí klzisko pri vodníkovi Valentínovi, ktoré môžete navštíviť od 10:00 do 21:00.

5. - 23. 12. bude prebiehať Vianočný jarmok.

Aj zvyšné dni budú plné skvelého vianočného programu. Celý rozpis podujatí, koncertov, vystúpení a atrakcií nájdete na stránke Čaro vianoc pod hradom 2017

Miesto: Mierové námestie, Trenčín
Dátum: 05.12.2017 - 10:00    23.12.2017 - 22:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: trencin.sk