Hasiči si už po 25-krát zmerajú sily. Krajská súťaž v hasičskom športe vypukne už o pár dní


Foto: Hasiči si už po 25-krát zmerajú sily. Krajská súťaž v hasičskom športe vypukne už o pár dní
Galéria: 4 fotky
Foto: archív HaZZ TN

Profesionálnych hasičov z Trenčianskeho kraja čaká už o pár dní športové zápolenie v hasičských disciplínach. Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne, XXV. ročník krajskej súťaže v hasičskom športe hasičov z povolania Trenčianskeho kraja, sa uskutoční 6. júna 2023 na Hasičskej stanici v Trenčíne a Mestskom futbalovom štadióne v Dubnici nad Váhom.


„Súčasťou zahajovacieho ceremoniálu súťaže bude i slávnostné oceňovanie príslušníkov Hasičského a záchranného zboru Trenčianskeho kraja medailou II. a III. stupňa, ako aj mimoriadne povýšenie príslušníkov HaZZ za službu v Hasičskom a záchrannom zbore,“ doplnil Marián Petrík z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne.


Na profesionálnych hasičov čakajú náročné disciplíny, ktoré preveria ich schopnosti a zručnosti. Ešte pred slávnostným otvorením o 10.30 hodine na mestskom futbalovom štadióne v Dubnici nad Váhom vystúpia do 4. podlažia cvičnej veže Hasičskej stanice v Trenčíne. Potom si zmerajú sily v behu na 100 metrov, v štafetovom behu ako aj požiarnom útoku.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu