Handlovčania, staráte sa o svoju predzáhradku? Prihláste ju do súťaže


Foto: Handlovčania, staráte sa o svoju predzáhradku? Prihláste ju do súťaže Foto: pixabay.com

Mesto Handlová je neustále krajšie a krajšie aj vďaka obyvateľom, ktorí sa vo svojom voľnom čase venujú vysádzaniu a upravovaniu záhradiek pred bytovkami alebo pred rodinnými domami či dokonca firmami.

Takéto kroky skrášľujú celé okolie a tešia každého okoloidúceho. Mesto Handlová sa preto opäť rozhodlo oceniť tých, ktorí pomáhajú spríjemneniu mestského prostredia, a na svojej oficiálnej webovej stránke vyhlásilo súťaž o najkrajšiu predzáhradku.

Za posledné 4 roky sa do súťaže o najkrajšiu predzáhradku zapojili desiatky súťažiacich, ktorí si svoje okolie udržiavajú a skrášľujú nielen pred bytovými domami, ale aj rodinnými domami. Súťaž inšpirovala aj našich handlovských seniorov zo Senior centra, ktorým tiež záleží na tom, ako vyzerá okolie, v ktorom trávia svoj voľný čas počas teplých dní,“ uviedla hovorkyňa mesta.


Pre zapojenie je potrebné zaslať fotografiu predzáhradky na adresu predzahradka@handlova.sk a mesto ju následne zverejní na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook. Občania môžu potom hlasovať pomocou „lajkov“ za tie najkrajšie. Súťaž bude trvať od soboty 20. mája do soboty 2. júna 2023. Vyhodnotenie sa uskutoční na Medzinárodný deň kvetov 21. júna 2023. Súťažné podmienky nájdete na oficiálnej stránke mesta.

Ceny budú pridelené trom kategóriám:

  • Cena za najviac „lajkov“ na Facebookovej stránke Mesta Handlová,
  • Cena záhradníkov,
  • Cena primátorky mesta.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu