Stagnácia a stereotyp? V tom prípade vyskúšajte štúdium MBA!


Foto: Stagnácia a stereotyp? V tom prípade vyskúšajte štúdium MBA! Foto: ESBM

Situáciu kedy vzdelaný človek s niekoľkoročnými skúsenosťami a znalosťami v práci stagnuje, zažije každý z nás. Núti nás to premýšľať aké rozhodnutie spraviť voči nášmu ďalšiemu fungovaniu. Na jednej strane sa nachádza kariéra a pravidelný príjem, ktorý potrebujeme, na druhej však stereotyp bez novej výzvy či motivácie. Rozmýšľate nad zmenou práce, kariérnym postupom, alebo by ste si iba radi rozšírili obzory a dozvedeli sa niečo nové? Čo si vybrať? Jazykový kurz, knihy, workshopy, prednášky, či ďalšie štúdium? Štúdium MBA na European School of Business & Management by vám mohlo pomôcť posunúť sa ďalej. 

Master of Business Administration (MBA) je profesijne vzdelávací program, ktorý ponúka klientom rozšírenie manažérskych znalostí a zručností nad rámec vysokoškolského vzdelania. Program je určený nielen pre manažérov, členov manažmentu, podnikateľov, ale aj pre všetkých, ktorí chcú získať náskok pred ostatnými a rozšíriť si znalosti o nové informácie z odboru. 

Štúdium MBA v žiadnom prípade nie o nudnej teórii, či bifľovaní sa študijnej literatúry. Nemusíte mať ani obavy o svoju terajšiu kariéru, ktorú by ste kvôli štúdiu zanedbávali. Výhodou štúdia na ESBM je e-learningový systém. Študujete vtedy kedy máte čas, chuť a kedy vám to vyhovuje. Všetky dokumenty a materiály máte vždy online vo svojom študentskom konte. Workshopy, prednášky, stretnutia, to všetko nad rámec štúdia úplne zadarmo. Potrebujete poradiť v biznise, účtovníctve, alebo neviete ako motivovať svojich zamestnancov?

Ak by ste hľadali radu, tak kam by ste sa obrátili? Ak sa rozhodnete pre štúdium MBA rady na rôzne otázky nájdete u svojich spolužiakov, pretože práve vaši spolužiaci mnohokrát pôsobia na vysokých postoch, podnikajú v rôznych sférach a sú pre vás veľkou výhodou. Štúdiom získate nielen vedomosti, titul ale nepochybne aj kontakty a nové priateľstvá v pracovnej aj v súkromnej sfére.

Pokiaľ stále váhate a obávate sa či je štúdium MBA to pravé pre Vás,  potom je výber ESBM ako vášho partnera jednoznačná voľba. Veď kto iný vám poskytne štúdium MBA na skúšku? Pokiaľ zistíte, že štúdium MBA nie je pre vás, tak za absolvované moduly dostanete certifikát a štúdium môžete ukončiť. Všetky potrebné informácie nájdete na www.esbm.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ESBM