Stagnujete v práci? Cambridge Business School vám pomôže


Foto: Stagnujete v práci? Cambridge Business School vám pomôže Foto: CBS

Prechádzate v práci krízou, nič vás nebaví a ani váš výkon z pracovného hľadiska nie je už to čo to bývalo? Chce to zmenu. Nemusíte si platiť terapie, ani motivačné sedenia. Riešenie je prekvapivo jednoduché. Študujte MBA s Cambridge Business School. Áno, čítate dobre. Štúdium. Ak túžite po zmene, chcete lepšiu kariéru, vyššie platové ohodnotenie a dosiahnuť pocit uznania určite pokračujte v čítaní, pretože od dnes je vaša zmena na dosah. Uveďme si najprv na pravú mieru čo to vlastne je štúdium MBA.

Master of Business Administration (skratka MBA) je medzinárodne uznávaným profesným titulom. MBA programy predstavujú postgraduálne vzdelávanie, ktoré poslucháčom prinášajú poznatky a najnovšie trendy zo sveta moderného manažmentu a riadenia. Toto štúdium je veľmi efektívne, pretože študenti nie sú nútení vzdať sa svojej práce zo na deň a chodiť iba do školy. Úspech a silné stránky štúdia MBA na Cambridge Business School spočívajú v tom, že štúdium trvá jeden rok, počas ktorého získajú študenti prehľad o rôznych témach z oblasti manažmentu, marketingu, účtovníctva, ale aj controllingu a v neposlednom rade si na svoje prídu aj študenti, ktorí potrebujú zlepšiť svoje soft skills.


Ak ste si práve predstavili seba počas štúdia ako ste presedeli nad knihami a memorovali ste si poučky na skúšku, tak na túto predstavu rovno zabudnite. Štúdium MBA je zamerané na zručnosti, praktické príklady a rozšírenie obzorov. Efektivita štúdia spočíva v tom, že si študent zostaví štúdium podľa seba.


Vďaka najmodernejšiemu a prepracovanému e-learningu sú materiály dostupné kedykoľvek, a preto je dôraz kladený na to, aby študent neobmedzoval svoje doterajšie aktivity, hobby, rodinu. Ak si počas dňa nájdete voľnú chvíľku, prihlásite sa do svojho konta a študujete. Popri štúdiu pripravuje Cambridge Business School zaujímavé prednášky s rôznymi manažérmi, tematické business eventy, či stretnutia s lektormi, ktorí sú s vami počas celého štúdia a sú kedykoľvek pripravení s vami prediskutovať danú problematiku, ale aj otázky týkajúce sa napríklad vášho súčasného alebo potenciálneho podnikania. 

Po absolvovaní MBA štúdia sa vám otvoria nové možnosti. Ak ste túžili po vyššej pracovnej pozícii, tak s titulom MBA, ktorý garantuje vaše odborné znalosti a zručnosti vám už nestojí nič v ceste. 

Ak ste sa našli v článku, a práve si hovoríte, že  takúto zmenu by ste prijali dávajte si pozor. Na trhu je mnoho škôl, ktoré majú v názve MBA, ale nemajú kvalitné recenzie, niekoľko stoviek spokojných študentov a v neposlednom rade im ide len o zisk. Na vašej ceste za vzdelaním a lepšou kariérou si vyberte kvalitného partnera. Cambridge Business School je nim bezpochyby. Presvedčte sa o tom na vlastnej koži. Všetky dôležité informácie a termíny výučby, ale aj programy MBA nájdete na www.cambschool.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CBS